L'Escola va celebrar Sant Jordi!

Un any més l’escola ha celebrat la DIADA DE SANT JORDI.

S’han organitzat diferents activitats al llarg de la setmana, relacionades amb l’arribada de la primavera, el dia del llibre i Sant Jordi.

El primer que vam fer va ser decorar la porta de cada classe amb un personatge o objecte que feia referència a la llegenda.

També vam omplir de flors l’arbre de l’escola.

Una altra activitat va ser la plantada de flors al pati, que cada classe va fer al llarg de la setmana.

Els nois i noies del grup E1 van explicar diferents contes als alumnes més petits de l’escola; cadascú va triar el conte del qual conservava més bon record de la infantesa.

Els alumnes del grup E feia molts dies que ja treballaven per aquesta festa. Van editar un llibre on es recollien totes les receptes de postres que han elaborat durant el curs. També van fer diferents tipus de punts de llibre. Tot això per vendre-ho a la paradeta que van instal·lar aquests dies, amb la finalitat de recollir diners per a les colònies de final de curs.

A més, els alumnes dels grups C i D2 van preparar per a tota l’escola  un tast amb melmelada, crema i pa de Sant Jordi.

Finalment en la diada de Sant Jordi tota l’escola, grans i petits,  va poder gaudir de l’actuació del grup Articulat, on ens recordaven la llegenda de Sant Jordi i vam cantar moltes cançons.

Al llarg del matí vam poder comprar coses a la paradeta del grup E, on els autors signaven els llibres de receptes de postres. I vam tastar la tapa de Sant Jordi que havíem de bescanviar per un treball relacionat amb el tema de la festa: rodolí, dibuix, cançó, auca...

Va ser una diada molt bonica !!