ASPACE ÉS PREMIADA EN EL CONCURS #ASPACENET 2015

La Fundació Vodafone Espanya i Confederació ASPACE premien sis projectes en el concurs #ASPACENET 2015. 

#ASPACEnet és un projecte que la Confederación ASPACE i Fundació Vodafone Espanya van posar en marxa el 2011 i que té com a missió millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral a través de la tecnologia. Actualment, ja ha contribuït a millorar la infraestructura tecnològica en 24 entitats, beneficiant directament més de 700 persones amb paràlisi cerebral.

La Confederación ASPACE i Fundació Vodafone Espanya aposten per la promoció de la investigació i la transferència del coneixement perquè les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) suposen una plena inserció social de les persones amb paràlisi cerebral, ja que les tecnologies de suport i de comunicació alternativa són claus perquè les persones amb paràlisi cerebral es relacionin i es comuniquin amb el seu entorn, i exerceixin la seva participació social amb autonomia i igualtat de condicions.

La Fundació El Maresme i ASPACE Barcelona implentaran el projecte "Me comunico con ritmo!" , en què adaptaran les lletres de les seves cançons preferides amb temes que més els hi agraden.

Me comunico con ritmo,  es realitzarà a l'Escola d'Educació Especial l'Arboç (Fundació el Maresme) conjuntament amb ASPACE (Barcelona), a més de promoure la participació i col·laboració de les famílies de tots dos centres. Té com a objectiu que els usuaris participin en nous contextos com compartir la creació musical amb les seves famílies, amics o membres de la societat en general, d'aquesta manera poden millorar les oportunitats i habilitats de comunicació, incrementar els usos del llenguatge i millorar l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. Com a conseqüència millorarà la percepció que té l'entorn sobre ells, s'incrementarà la seva autonomia personal i autoestima. Els destinataris seran els 49 alumnes de l'escola d'EE l'Arboç i els 120 usuaris dels centres ocupacionals i CIM ASPACE Barcelona amb els que es desenvoluparà el projecte en una primera fase i per al públic en general que li sigui d'utilitat. ASPACE BARCELONA adquirirà  nou equipament tecnològic musical per desenvolupar projectes de participació social.

Esperem acabar l’any amb un gran concert  musical!!