JORNADES RECREATIVES "FEM EL CIM"

Al llarg dels dos últims dies s'ha dut a terme al CIM la segona edició de les jornades de cohesió a través d'activitats físiques recreatives. 

L'objectiu d'aquestes jornades, organitzades en forma de gincama, és generar  interaccions entre usuaris i treballadors dels diferents centres d'Aspace. Per aquesta raó, els equips estan formats per usuaris de badalona, poblenou, residència i centre de dia barrejats, i cada equip compta amb el suport de 3 ajudants, que poden ser auxiliars d'un o altre centre, voluntaris o altres treballadors dels centres. 
 
Els 10 equips van passar per 4 proves que havíem calculat no van poder fer el curs passat. (Sabem que algun grup sí que n'ha repetit alguna, ho sentim, de vegades no s'arriba a controlar tant...) Va haver dues proves noves: A l'estació de bicicletes vam comptar amb la col.laboració de la botiga espai-bici, que va aportar bicicletes adaptades, diferents a les del curs passat. En aquesta ocasió hem pogut provar els bici-tandems, amb tant d'èxit, que ens plantegem fer-vos una altra proposta en bici quan arribi el bon temps. Des d'aquí, el noste agraÏment a l'entitat, a en David i en Miquel. La prova nova d'aquest any ha estat "El chester", (El sofà), en la qual els equips van entrevistar als "alts càrrecs" de l'entitat. 
 
A cada estació l'equip havia de superar un repte que els donava dret a rebre uns punts. Als chekking points, on es bescanviaven aquests punts per unes imatges, vam comptar amb la participació dels companys del servei d'informàtica, administració i gestió de projectes.
 
També hem volgut, en aquesta ocasió, generar complicitats  amb el personal que habitualment és poc conegut, degut al tipus de feina desenvolupada, però sense els quals, la "casa" no funcionaria:  personal de neteja, manteniment...  
 
Finalment, les imatges bescanviades han servit aquest any per fer dos puzzles al pavelló esportiu, on apareixen "les vistes amagades del CIM", a saber: les que es veuen des de les terrasses de la tercera planta, i les que veuriem sobre el mar si la muntanya de montuic no ens les tapés.  Aquestes últimes són les que us voldriem acostar des d'un  dels "Camins o itineraris del CIM",   projecte que està a la llista d'espera del servei d'esports.
 
Us volem agrïr a tots i totes la participació i sobretot, als que heu jugat el rol d'ajudants, tan imprescindible; als voluntaris que heu estat a les paradetes o donant suport als grups i a tots als que, amb la vostra complicitat i , ens suport, ens ajudeu a tirar endavant les nostres propostes.
 
Servei d'esports
Us recordem que ens podeu fer arribar valoracions i propostes al correu esports@aspace.cat