IPSEN PHARMA amb ASPACE CAMINA a la Trailwakler 2015

Ipsen Pharma col·labora per segon any en aquest projecte de tots. 

El proper 18 d’abril tindrà lloc l’Oxfam Intermón Trailwalker, el major desafiament esportiu i solidari del món que transcorrerà per la ruta senderista “via verda” entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

El repte consisteix que equips de 4 persones recorrin juntes a peu 100 quilòmetres en un temps màxim de 32 hores. Els membres de cada grup han de començar i acabar junts en un clar exemple de solidaritat i treball conjunt. Cada equip es compromet a aconseguir un mínim de 1.500 euros per donar suport als centenars de projectes que Oxfam Intermón porta a terme a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

ASPACE creu en la missió d’Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa, és per això que ha creat per a aquest repte l’equip ASPACE CAMINA

L’equip ASPACE CAMINA estarà format per 6 professionals de l’entitat i 2 nois amb paràlisi cerebral, caminant amb nosaltres alguns trams de l’etapa de la Trailwalker Girona 2015 el proper dissabte 18  d’Abril.

ASPACE CAMINA,  s’extén al diumenge 19 d’abril perquè les famílies que vulguin venir amb els seus fills a col·laborar com a voluntaris, tinguin l’oportunitat de fer unes estades de respir compartit a la casa de colònies “Can Maiol”, a prop de Girona.

Des d’ASPACE hem pensat que l’Oxfam Trailwalker és una forma perfecta per unificar esports, valors i solidaritat.

Per fer-ho possible comptem amb la col·laboració de moltes persones que ens encoratgen i ens donen suport. Però, sobretot, comptem amb la col·laboració de la companyia farmacèutica Ipsen Pharma que aquest any ens ha fet un donatiu que ens ajudarà a cobrir gran part de la inscripció-donatiu a la Trailwalker.

Per a Ipsen, la Responsabilitat Social Corporativa està integrada i immersa en l’ADN de la companyia i accions com aquesta s’emmarquen en la visió que té com a empresa farmacèutica sobre les relacions amb la societat.