Intercanvi esportiu amb l'Escola Singuerlín

El passat dia 11 de desembre vam fer el tradicional intercanvi esportiu amb l’escola Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet. Aquesta vegada van venir tots els nois i noies de l’escola a veure’ns a les noves instal·lacions del CIM.

Un cop aquí, els hi vam ensenyar la piscina i el pavelló. A continuació, mentre ells esmorzaven, vam començar l’explicació de dos dels nostres esports que realitzem a Aspace: la boccia i l’eslàlom. Un cop acabada l’explicació, vam dividir-nos en dos grups perquè tots poguessin practicar aquests dos esports amb els nois i noies de Badalona i Poblenou.

Per finalitzar la trobada vam fer l’intercanvi de regals. Els nois i noies de Badalona i Poblenou els hi van regalar uns imants fets per ells i unes bosses per anar a comprar. Els alumnes de l’escola Singuerlín van regalar-nos dos jocs de taula gegant per als nois dels dos centres ocupacionals d’Aspace.

Un any més volem agrair a l’escola Singuerlín que s’hagin desplaçat fins al CIM i que haguem pogut compartir una jornada tan enriquidora. Gaudim molt d’aquests intercanvis ja que ensenyem els esports que practiquem i compartim moments divertits amb altres nois fora de l’àmbit d’Aspace. A més a més, els nois i noies dels tallers ocupacionals mostren cada any la seva il·lusió i satisfacció en aquestes jornades, tal i com es demostra amb la gran interacció que tenen amb tots els alumnes i mestres de l’escola Singuerlin.