Primera Gala d'arts escèniques

El passat 30 de juny, es va celebrar la I Gala ASPACE d’Arts Escèniques amb una fantàstica festa.

Tots els usuaris dels serveis comunitaris,  Residència, Centre de teràpia Ocupacional Poble Nou i  Centre de teràpia Ocupacional Badalona, les seves famílies i professionals, es van reunir al Centre Integral Montjuïc per gaudir amb  alegria aquesta I Gala ASPACE de premis d’Arts escèniques.

 En una gala que com Déu mana hi ha d'haver un photocall, i els convidats no se n'han pogut estar de fotografiar-se.

L’objectiu del projecte d’arts escèniques es que els nostres usuaris puguin compartir experiències i maneres de treballar entre ells i els professionals referents, utilitzant com a eix dinamitzador les arts escèniques al llarg de tot el curs.

Hi ha participat 5 grups, cada grup ha  treballat durant tot el curs una art escènica concreta : una orquestra, la màgia, el cinema mut, un  lipdub i un diari d'un resident,  i han acabat amb la realització d’un petit  curtmetratge sobre una història i una art escènica. Al llarg de la gala es van passar els curtmetratges.

El curtmetratge més impactant va ser el del “Diari d’un Resident” on a través de llums i ombres un grup d’usuaris del servei residencial explica el canvi  de vida que han tingut al independitzar-se i venir a viure a la seva nova casa, a la Residència ASPACE.

Els guardons, atorgats per ASPACE van ser cinc, un per cada categoria:  premi al millor guió, a la millor idea original, a la millor participació, al millor maquillatge i al millor vestuari.

Una vegada finalitzada la visualització dels curtmetratges i l’entrega de premis, va seguir la festa amb música, un grup d’usuaris i treballadors van cantar “ Volando voy volando vengo” adaptant la lletra i fent-la seva amb motius d’ASPACE.

La Gala va finalitzar en un dinar de germanor amb tots els usuaris dels centres dels serveis comunitaris, les famílies, amics i professionals.

Tota la jornada va ser genial i hem aconseguit unir-nos més entre famílies, amb ASPACE i amb tots els nostres usuaris dels diferents centres.

Des de ASPACE ja treballem en la preparació de la pròxima Gala i aprofitem el moment per desitjar-vos… Bones vacances d’estiu !!