FUNDACIÓ MRW s'ha sumat com a col·laborador d’ASPACE CAMINA en la TrailWalker d’Intermón Oxfam – 2018

La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua

Aquest any, el dissabte 14 d’Abril,  els dos equips d’ASPACE CAMINA recorreran els 100k del Trailwalker per aconseguir donatius amb els quals Oxfam Intermón acosta aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna.

La Trailwalker d’Oxfam Intermón és el major desafiament esportiu i solidari del món que transcorrerà per la ruta senderista “via verda” entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

Per participar cada equip ha de fer un donatiu mínim de 1.500€ que es destinaran a Oxfam Intermón realitza arreu del món per donar suport a la seva missió: lluitar contra la pobresa.

Gràcies al donatiu de la Fundació MRW, el segon equip d’ ASPACE CAMINA hi podrà participar i aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pobresa i al dret a l'aigua

La missió de la Fundació MRW és ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la creació de projectes propis i la col·laboració amb altres entitats amigues per poder beneficiar aquest col·lectiu.

Gràcies a tots els que ens esteu ajudant a fer-ho possible. I moltes gràcies Fundació MRW, per col·laborar amb nosaltres.