Fundació Aspace Catalunya visita les instal·lacions de la Cerebral Palsy Alliance d'Austràlia

  • La Fundació Aspace Catalunya, líder en la prestació de serveis de salut, socials i educatius per a persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, ha reforçat i estreta els seus llaços amb la Cerebral Palsy Alliance (CP Alliance) d'Austràlia en una visita institucional.

 

  • La CP Alliance, una entitat d'excel·lència, innovadora i global que presta serveis especialitzats per oferir un món d'oportunitats per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, així com per a les seves famílies.

El passat dia 9 de gener la Direcció de l'Àmbit Social i d'Operacions Transversal, el Sr. Carlos Varela va mantenir una sessió de treball per explorar línies de col·laboració assistencial i de recerca. Durant la trobada, els representants de les dues entitats van intercanviar coneixements, compartint experiències, estratègies i programes d'èxit destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral en diferents contextos globals.

A més, es va fer una visita a les instal·lacions de la CP Alliance i es va assistir a un programa de neurorehabilitació intensiva (HABIT-ILE), oferint una visió directa de la implementació dels serveis i el seu impacte en la comunitat.

El CEO de CP Alliance, Rob White; la professora de CP Alliance Chair of Allied Health, Iona Novak ; i la fisioterapeuta, investigadora i gestora de projectes d'aplicació en el sector de la salut, Sarah Reedman, van ser els amfitrions de la visita, mostrant el seu compromís amb el benestar i el desenvolupament de projectes que milloren constantment la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Per la nostra part, el Sr. Varela afirma que avui en dia és necessari unificar forces per fomentar la millora de la qualitat de vida i l'autonomia personal promovent la interacció entre institucions capdavanteres. La Cerebral Palsy Alliance (CP Alliance) d'Austràlia, destaca en el panorama mundial per ser una institució líder en la provisió de serveis i difusió d'evidència científica en processos assistencials i d'atenció d'aquest col·lectiu.

Els punts destacats de la trobada inclouen:

1. Intercanvi de coneixements: compartir èxits i estratègies per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral en l'àmbit global.

2. Visites a instal·lacions i programes: observar directament la implementació dels serveis, incloent-hi un programa de neurorehabilitació intensiva.

3. Col·laboració i xarxes de contactes: explorar vies per a futures col·laboracions estratègiques en projectes de recerca, assessorament i recursos.

4. Establiment d'objectius a llarg termini: compromís mutu per implementar guies de pràctica clínica de la CP Alliance en la metodologia assistencial a la Fundació Aspace Catalunya.

La Fundació Aspace Catalunya expressa el seu sincer agraïment a la CP Alliance per la seva amabilitat i calidesa.

Volem continuar avançant i explorant horitzons, innovant amb visió de futur, trobant punts comuns cap a un camí col·laboratiu de possibilitats il·limitades, creant xarxes internacionals que evidenciïn la necessitat de fomentar la recerca i la innovació continua.

 

LinkedIn

Twitter

Categoria:
Institucional