FESTA DE LA INCLUSIÓ

El proper dissabte 11 d'abril se celebrarà la FESTA DE LA INCLUSIÓ, (festivitat programada pel 3 de desembre, que es va anular al novembre per causes meteorològiques) que organitzem diferents entitats del tercer sector (entre elles ASPACE BADALONA) i l’Ajuntament de Badalona.

En aquesta jornada festiva es farà una cursa no competitiva que surt des de la Plaça de la Assemblea (Ajuntament El Viver) a les 10h i farà un recorregut d’1,5 km aproximadament acabant a la Plaça Pompeu Fabra. Les persones que hi vulguin participar haurien d’estar cap a les 9:30h. per recollir una samarreta i una bossa que entregarem als primers 500 participants (adjuntem plànol de la cursa).

Després a la plaça Pompeu Fabra continuarà la festa, amb la lectura del manifest que farà en Tomàs Molina, amb cercavila, tallers, conta contes i el concert on participa el grup d’Aspace. Hi hauran activitats per totes les edats.

Ens fa molta il·lusió convidar-vos i us animem a participar, és una bona ocasió per gaudir de la diversitat i per veure’ns.

Cliqueu AQUÍ per veure el Programa.

Cliqueu AQUÍ per Inscriure-us.