Èxit de la Jornada "Trencar el Silenci"

El passat divendres 24 d’octubre es va celebrar la Jornada “Trencar el Silenci”, una jornada de treball monogràfica sobre l’abús sexual infantil en la petita infància, de 0 a 6 anys, que ha esdevingut la primera centrada en aquestes edats que s’organitza al nostre país.

La Jornada va ser inaugurada per la Honorable Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, aportant un discurs compromès a fer un pas endavant envers aquesta problemàtica social i de salut.

En aquesta Jornada han participat dotze ponents d’alt nivell i de diferents àmbits de treball entorn a la temàtica de l’abús sexual a la infància, incidint sobre la detecció, la prevenció i la intervenció, des d’un punt de vista mèdic i jurídic.

La Jornada ha estat un èxit amb 160 participants, celebrada en un espai únic, com és La Pedrera. Ha rebut una excel·lent valoració per part dels assistents, els quals han demanat poder tenir més espais com aquest per tal de seguir donant passes endavant en aquesta realitat.

Aquesta jornada ha estat organitzada des del CDIAP ASPACE i ha tingut la col·laboració de la Fundació Concepció Juvanteny, la Fundació Vicky Bernadet, Hospital Germans Trias i Pujol, Exil i Ifivf. També ha rebut el suport del Departament de Benestar Social i Família i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Atenció Precoç.