ÈTICA A ASPACE. Xerrada: Decidir per l'altre

Ahir dimecres, dia 2 d’octubre, el professor d’ètica aplicada de la Universitat de Girona, Joan Canimes i Brugué, va impartir la xerrada "Decidir per l’altre" a les famílies d’usuaris adults dels serveis d’Escola, Centres Ocupacionals i Residència.

És una formació subvencionada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i organitzada a través del programa  Grups de suport familiar de DINCAT, en el qual està adscrit el grup de suport familiar d’ASPACE-CIM. 

Un dels principis generals de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (2006) és el respecte de la llibertat de prendre les pròpies decisions. El professor Canimes va convidar a les famílies  a reflexionar sobre aquest principi i dret fonamental, tenint en compte l’evolució dels drets i la situació actual de les persones amb discapacitat, projectant una mirada de futur.

Van assisitir diverses famíiles dels serveis d'ASPACE.

El proper taller per a famílies tindrà lloc el dia 5 de desembre de 9.30 a 14h –al CIM-, a càrrec de la psicòloga Sílvia Picón, que ens orientarà a  “com ajudar a gestionar les emocions dels nostres fills/es”.

Categoria:
Residència