Entre les 12:00 i les 12.30 hores tuiteja amb el hashtag #MiraDeFrente.

Aquest dimecres 3 d'octubre el Moviment ASPACE farà una crida a la ciutadania a través de xarxes socials per a viralitzar la campanya. Desenes de influencers se sumaran a la iniciativa amb el hashtag #MiraDeFrente amb l'objectiu d'arribar a ser Trending Topic a nivell nacional a twitter entre les 12:00 i les 12:30.

Amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que es commemora cada 6 d'octubre, el Moviment ASPACE (Associacions d'Atenció a Persones amb Paràlisi Cerebral) reivindica amb una campanya de sensibilització, la sexualitat, la intimitat i l'afectivitat d'aquest col·lectiu com un dret més per viure una vida plena.

Amb el títol 'No miris a un altre costat', aquesta campanya pretén ampliar el concepte de sexualitat reivindicant que no només es limita a l'erotisme, sinó que també significa intimitat ja que ocorre en espais de la vida diària com en el vestit, el desvestit i la neteja diària de les persones amb paràlisi cerebral.

Des de l'entitat afirmem que és fonamental legitimar la nuesa de les persones amb paràlisi cerebral i contemplar-la com la de qualsevol persona que no té discapacitat, ja que es tracta d'alguna cosa íntima i no pot ser compartit amb qualsevol persona. La campanya destaca també el dret a la intimitat de les persones amb grans necessitats de suport perquè puguin construir la seva forma d'expressar emocions.

L'eix central de la campanya 'No miris a un altre costat' és una cançó creada per a la campanya pel grup 'Ravioli Makers'. A més compta amb un espot, que ha estat distribuït entre les principals televisions nacionals i autonòmiques i un videoclip amb missatges reivindicatius per eliminar idees preconcebudes i conscienciar la població sobre la importància de normalitzar la sexualitat i afectivitat en paràlisi cerebral.