Els "Óssos Pekosos" recapten fons a favor de la infància amb paràlisi cerebral.

Arriben els Óssos Pekosos, de la mà de Fundació Solidaritat Carrefour i Famosa, donaran 1 euro a ASPACE, per cada ós que compris per ajudar els nens amb paràlisi cerebral a ser mes autònoms.

Fundació Solidaria Carrefour, en el marc de la celebració de l'Any Carrefour a favor de la Infància amb Paràlisi Cerebral, ha posat a la venda en exclusiva a tots els seus hipermercats la col·lecció "Óssos Pekosos", uns peluixos amb els que la companyia, a través de la seva Fundació, pretén recaptar fons per als projectes que Confederació ASPACE desenvolupa per atendre les necessitats específiques de nens i nenes amb paràlisi cerebral. 

Per a la recaptació de fons, Carrefour, en col·laboració amb Famosa, ha llançat una edició limitada de 200.000 peluixos, que es poden adquirir per valor de 3,50 euros, dels quals un euro anirà destinat a aquesta iniciativa. Els peluixos es poden adquirir a tots els centres hipermercats  Carrefour de l'estat.

Els beneficis del projecte serviran per dotar els centres vinculats a Confederació ASPACE d'equipament, ajudes tècniques i productes de suport que permetin millorar la rehabilitació i potenciar l'autonomia dels menors amb paràlisi cerebral, de manera que puguin veure millorada la seva qualitat de vida i el seu benestar físic. Concretament, la Fundació Solidaritat Carrefour lliurarà a la Confederació ASPACE diferents kits de fisioteràpia respiratòria, llits de massatge amb carcassa articulat i matalassos de posicionament.

Vídeo promocional https://www.youtube.com/watch?v=gNMhqNtVkag&feature=youtu.be

Més informació:  https://www.carrefour.es/grupo-carrefour/sala-de-prensa/noticias.aspx?tcm=tcm:5-35360 o http://www.aspace.org/noticias/469-los-osos-pekosos-de-carrefour-recaudan-fondos-a-favor-de-la-infancia-con-paralisis-cerebral-de-toda-espana