EL CURT 'EL MEU PC NO ÉS UN ORDINADOR' GUANYA ASPACE FILM, PRIMER CONCURS DE CURTS SOBRE PARÀLISI CEREBRAL

El curtmetratge explica la història d'Óscar, un jove de 31 anys amb paràlisi cerebral que comença a qüestionar-se la fugacitat i la suposada normalitat de la seva vida.

El meu PC no és un ordinador serà projectat en més de 60 sales de cinema del territori nacional gràcies a la col·laboració de diferents exhibidors.

El curt 'El meu PC no és un ordinador' ha guanyat el primer concurs de curts sobre paràlisi cerebral, Aspacefilm.

El director de l'obra guanyadora rep un premi de 1.000 euros donats per la Fundació MRW i una estatueta commemorativa realitzada per ASPACE Corunya. Tanmateix, "El meu PC no és un ordinador" serà projectat en més de 60 sales de cinema del territori nacional gràcies a la col·laboració de diferents exhibidors, i a més es projectarà en el proper certamen "SGAE a curt".

Com a finalistes del concurs van ser seleccionats els curts "Deixant" de Borja Zaussen, que explica la història d'una jove amb paràlisi cerebral que ha crescut en silenci, somiant amb el do de la paraula, i que, una vegada que pot comunicar-se, ja adulta, descobreix que no és una dona asexuada; "Amic", de Gaizka Larringan i Asier Perugorria, explora la relació d'amistat que sorgeix ineludiblement entre les persones amb paràlisi cerebral i els voluntaris que col·laboren amb ells; finalment, "El petit mestre", de Cristina Seri i Luis Ortas, és un curt documental que explica la història d'amor entre Juanjo, un nen amb paràlisi cerebral i Clara, una nena de la seva classe.

ASPACEfilm, eI Concurs de Curtmetratges sobre Paràlisi Cerebral, es crea amb un doble objectiu promocionar la inclusió de la discapacitat en el món de la creació artística i sensibilitzar la societat sobre la realitat de la paràlisi cerebral. El concurs ha comptat amb el suport de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, la Fundació MRW, l'Escola de Cinematografia i de l'Audiovisual de la Comunitat de Madrid (ECAM), la Fundació SGAE i la Universitat Francisco de Vitòria (UFV) .

Més informació: http://www.aspace.org/noticias/466-el-corto-titulado-mi-pc-no-es-un-ordenador-gana-aspacefilm-primer-concurso-de-cortos-sobre-paralisis-cerebral   

Curt guanyador i finalistes de ASPACEfilm http://www.aspace.org/component/content/article/10-confederacion/472-corto-ganador-y-finalistas-de-aspacefilm