eL CENTRE DE BADALONA ES BENEFICIA DEL PROGRAMA "CORREOS REPARTE SONRISAS" EN COL·LABORACIÓ AMB PAYASSOS SENSE FRONTERES

El passat dia 28 de juny va tenir lloc l’Espectacle “Nas Arrelat”amb els Payasos Mabsutins (Moi, Maus i Denguito) i la col·laboració especial de Rafa Panettone, al Centre Cívic La Salut, en benefici d’ASPACE-Badalona, dins del programa “Correos reparte sonrisas”, gràcies a l’aportació  econòmica de Correos i la col·laboració de Payassos sense fronteres. Vam anar tots els nois i professionals del Centre de Badalonai i també van venir nois de la residència del CIM i familiars i amics.

Va ser un espectacle molt maco, els nois van disfrutar molt i tots vem riure força! Els Payassos ho van donar tot i els  nois també! Al final de l’espectacle els Payassos van fer entrega als nois d’uns obsequis i també els nois del Centre de Badalona havien preparat uns regals pels Payassos, de productes fets pels nois a les àrees del Centre Ocupacional de Badalona.
 
Va introduir l’espectacle la coordinadora de PSF (Roser Vila) amb una explicació del Programa i el va tancar la responsable de Correos (Ana Belén Perez). També va assistir a l’acte el representat de Correos comunicación Cataluña, Sr. Antonio Aguilar.
També va venir TVBadalona a fer un reportatge de l’Activitat, que va sortir a l’Informatiu de TVbadalona el dia 28 de juny a la nit.

Podeu veure directament el reportatge a partir del minut 20:30 en el següent vídeo:
 

Us adjuntem el vídeo que ha preparat Payassos sense fronteres. Esperem que us agradi!!