Participació en la 44A EDICIÓ DE FILMETS DE BADALONA

Aquest any se celebra la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival, del 19 al 28 d’octubre. És un Festival Internacional de Curtmetratges que té lloc a la ciutat de Badalona.

Els nois del grup de Video del Centre d’Integració Social ASPACE-Badalona, com cada any, hem presentat un Curtmetratge a concurs. Aquest any hem participat amb el Curtmetratge  “La Aventura de la vida”, que està basat en les vivències personals del Ricard Rodríguez, un noi del centre que va perdre els pares fa un parell d’anys. La projecció del curtmetratge es va fer el dijous 25 d’octubre a les 11h al teatre Principal de Badalona, dintre de la programació del Festival “Filmets per tothom”. Va ser tot un èxit de públic, vam anar tot el Centre de Badalona, un grup de l’Escola d’ASPACE, de la Residència i Centre de dia del CIM, de ASPACE Poblenou, familiars i amics, així com  d’altres Centres i Entitats de Badalona.

La Sra. Esther Marqués, directora de Produccions de Filmets, va fer la inauguració de la secció del Festival on es van projectar 12 curtmetratges, el primer dels quals va ser el nostre. La sessió va ser molt amena i ens ho vem passar molt bé. El Curtmetratge “La aventura de la vida” no va deixar indiferent a ningú, és una història molt sensible amb un missatge molt emotiu.

La Aventura de la vida from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

Al final de la sessió la TV del Festival de Badalona comunicació va fer una entrevista a Adrià Domingo, monitor de l’àrea de Video, i a Ricard Rodríguez i Marcos Fernández, actors i membres del grup de Vídeo del Centre. Podeu veure el reportatge a partir del minut 21:27 del vídeo següent: