Des de casa treballem en família

Des de ja fa uns dies hem reiniciat presencialment algunes activitats d’Aspace, començant pels serveis de rehabilitació i atenció ambulatòria especialitzada, i poc a poc reactivant l'activitat a la resta de serveis. Aquesta setmana serà la darrera que actualitzarem els reptes de l'Escola perquè finalitza l'Escola i no tornem fins al setembre. De la secció “Queda't a casa amb Aspace”, seguirem proposant activitats ocupacionals per a tots aquells que vulgueu seguir actius des de casa.

La situació que hem viscut plegats ens ha obligat a quedar-nos a casa i tothom hem hagut de fer un esforç per reinventar-nos, seguir actius i ben comunicats.

Des d’Aspace, volem agrair el compromís de tots vosaltres, treballadors i famílies que heu estat treballant activament des de casa. Gràcies per compartir els vostres moments amb nosaltres, seguir-nos a les XXSS i per tot el suport que ens heu donat.

També dir que els "Queda't a casa amb Aspace” i “L'Escola d'Aspace a Casa” seguiran accessibles a través de la web per a tots vosaltres. Hi ha molta informació i activitats que us poden ser d’utilitat i d’interès durant molt de temps.  

Us deixem un recull d'imatges del resultat de les activitats que heu estat fent des de casa aquest temps. Ens veiem aviat!

No us perdeu aquest Video resum d'activitats realitzades dels usuaris i usuàries del CTO Poblenou, durant el confinament.

Categoria:
Institucional