Amb el teu vot pots fer realitat un projecte de Respir Familiar

Ajuda’ns a fer realitat el projecte  descans per tu: joves i adults amb paràlisi cerebral , un projecte dins del servei de Respir Familiar amb el teu vot a la web de CatalunyaCaixa,
 
En el marc del programa Targetes Solidàries, les cinc entitats més votades rebran el 0,07 % de l’import de les compres fetes amb aquestes targetes durant un any. Per això volem ser una de les cinc entitats amb més vots!

Com ens pots ajudar?
 
– Si ja tens la targeta solidària de CatalunyaCaixa, vota el nostre projecte, descans per tu: joves i adults amb paràlisi cerebral en aquest enllaç. Has de seleccionar els paràmetres Salut i Barcelona , i buscar l’Associació de la Paràlisi Cerebral – ASPACE -  en el llistat i votar-la.
 
– Si ets client de CatalunyaCaixa però no tens la targeta solidària, demana-la a la teva oficina. És gratuïta durant el primer any i pot ser de crèdit o dèbit. Només poden votar els clients que tenen aquesta targeta. Aquí trobaràs més informació:http://www.catalunyacaixa.com/Portal/ca/Particulares/Comodin+Tarjeta+Catalunya
 
– Si no ets client de CatalunyaCaixa, ajuda’ns a fer difusió de la iniciativa perquè els teus coneguts puguin votar el nostre projecte.
 
Moltíssimes gràcies! Entre tots ho aconseguirem.
 
Link per votar: https://www.catalunyacaixa.com/portal-templating/acciones/servicio/login.action?comunidad=CAT&lang=ca