Canvi d'horari ! Congrés Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020

ÚLTIMA INFORMACIÓ

Canvi d'horari de l'acte institucional de Congrés el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020 "Un Futur Millor"

L'acte tindrà lloc de manera online el dimarts 6 d'octubre de 12.30 a 14.00

Qualsevol persona que ho desitgi, pot inscriure’s a l'acte institucional de Congrés el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020 "Un Futur Millor", que tindrà lloc el dimarts 6 d'octubre de 12.30 a 14.00 hores. Les inscripcions romandran obertes fins el mateix dia de l'esdeveniment o fins a completar l'aforament de 1.000 persones.

L'esdeveniment es realitzarà de manera online a través de la plataforma Zoom, com la resta de seminaris en la web de Congrés, i en ell llegirem el manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral en les veus de dos representant d'ASPACE Osca i d'ASPACE Corunya. A més, visualitzarem el vídeo de la campanya de sensibilització d'aquest any "Un Futur Millor" i escoltarem la intervenció de les autoritats que assistiran a l'acte, entre elles representants de Confederació ASPACE, CERMI, Fundació ONCE i Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. 

Inscriu-te ja si no ho has fet

Inscripció Acte Institucional Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020                                                                                                                                   https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_w-aNfNmHSImJUCqyTogUJw

-----

La Confederació Espanyola de Federacions i Associacions d'Atenció a les Persones amb Paràlisi Cerebral i Afins (Confederació ASPACE), membre de Som Pacients , ha obert el termini d'inscripció en el seu Congrés del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020 ( World Cerebral Palsy Day , 6 d'octubre), que se celebrarà en línia de el 5 a el 9 d'octubre.


La Confederació Espanyola de Federacions i Associacions d'Atenció a les Persones amb Paràlisi Cerebral i Afins (Confederació ASPACE), membre de Som Pacients , ha obert el termini d'inscripció en el seu Congrés del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020 ( World Cerebral Palsy Day , 6 d'octubre), que se celebrarà en línia de el 5 a el 9 d'octubre .

Com informa ASPACE, "a causa de les circumstàncies tan excepcionals que estem vivint al nostre país, el Congrés d'aquest any serà diferent, ja que el realitzarem en línia amb diferents ponències i taules rodones . Aquesta és una gran oportunitat per comptar amb la participació de persones de qualsevol part del món que vulguin assistir als diferents seminaris ".

Aquesta edició se celebra amb el lema 'Un futur millor' , amb el qual Confederació ASPACE incideix en la necessitat de posar en valor a les persones amb paràlisi cerebral i a l' moviment associatiu , així com de construir junts una nova societat més justa, més inclusiva i amb més espais de participació.

Per a això, i entre altres temes, la trobada tractarà la ' Participació ciutadana de les persones amb paràlisi cerebral en temps de distància social', 'La educació de persones amb grans necessitats de suport', 'El sobrecost i el sobre-impacte de la pandèmia a les famílies de persones amb paràlisi cerebral ', els' Principis de la accessibilitat cognitiva en el Moviment ASPACE i el teletreball com a fórmula de inserció laboral en el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral .

Per consultar el programa clica aquíPer inscriure't en cadascuna de les activitats de Congrés, totalment gratuït i que es desenvoluparà a través de la plataforma  Zoom

Categoria:
Institucional