Celebrem Sant Jordi 2016

Divendres passat, dia 22 d’abril, van celebrar la diada de Sant Jordi al Centre Ocupacional de Poblenou i a l’Escola. I el dia 23 d'abril la van celebrar els usuaris de la Residència i els de Lleure.

A la parada del Centre Ocupacional de Poblenou, els usuaris de Poblenou i de la Residència van vendre roses i clauers-moneders personalitzats. I també van muntar un minibar en el que es podia picar i prendre alguna cosa a qui li vingués de gust.

Va ser un dia especial per a tots els nois i noies del centre ja que vam poder-lo compartir tots junts amb les famílies i els amics.

D’altra banda, el Departament de Logopèdia de l’escola d’ASPACE va estar l’encarregat de preparar la festa de Sant Jordi.

Tots els alumnes de l’escola van sortit al pati a passejar per les paradetes que hi havia muntades.

Es va fer un recull de llibres de segona mà i el divendres passat van poder triar el que més els agradava per endur-se’l cap  a casa.

Totes les classes, setmanes prèvies a la festa, van preparar una rosa amb materials reciclables que van poder intercanviar en una de les paradetes.

Com que és una festa en la que el llibre té un paper protagonista, els nens/es van gaudir escoltant un conte adaptat a cada edat.

Per acabar la festa amb la panxa ben plena cada grup va fer un tastet de pa de pessic i crema catalana cuinats per ells.

I també es va comptar amb l’especial col·laboració de la paradeta de productes fets pels noies/es dels grups E’s.  

I per últim, a l’avinguda Diagonal un altre grup d’usuaris de la residència i del centre ocupacional de Badalona van muntar una paradeta de venda de roses, el dissabte 23 d’abril.

Gràcies a tots per compartir la Diada de Sant Jordi amb nosaltres!!!