Carnaval i dimecres de Cendra de l'Escola d'ASPACE

Aquest any el departament de Teràpia Ocupacional ha estat l’encarregada d’organitzar la festa del Carnaval a l’escola. El tema escollit ha estat LES TRIBUS URBANES.

El divendres 29 de gener tots els alumnes de l’escola van rebre ,al pati gran, al Rei Carnestoltes i van escoltar les tres consignes que demanava per aquest any: una peça de roba gran dels nostres pares o familiars, les ungles pintades i per últim un tatoo ben visible .

El divendres 5 de febrer tota l’escola va anar al poliesportiu del C.I.M. amb les seves disfresses i decorats que van anar preparant setmanes abans. La festa va començar amb una petita actuació per part de les terapeutes ocupacionals, simulant  una picabaralla entre les tribus urbanes. Amb final feliç!!

Les auxiliars de l’escola ens van sorprendre amb una actuació de “Chonis”. Posteriorment van anar sortint tots els grups de l’escola per fer el seu ball.Els nens i nenes de parvulari anaven de Raperos, els A’s de Hippies, els B’s de Nerds, els C’s de Gòtics els D’s de Punkies i els E’s de Rockers. La cloenda  va ser per part del personal d’esports que anaven disfressats de Hipsters i ens van fer una petita desfilada.

Un cop acabats els balls, va sonar música animada per continuar la festa. Tots els alumnes i personal ens ho vam passar molt bé. Però tot el que comença acaba!! El dimecres de Cendra tots els alumnes de l’escola es van reunir al pati gran per fer l’ enterrament de  la sardina i per dir adéu al Rei Carnestoltes. Abans de marxar cap a les classes, cada grup va entregar la seva pota (decorada amb motius de la seva tribu) per col·locar-la a la Vella Quaresma.