BTV emetrà aquest vespre un reportatge sobre el projecte JUGUEM.

Aquest vespre, a partir de les 20.45h,  s’emetrà en el programa BTV notícies 73 un petit reportatge sobre un l’activitat d’un projecte, anomenat JUGUEM,  que està duent a terme l’equip d’ASPACE Esports en col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

Des de l’equip d’ASPACE ESPORTS fa dos anys que estem col·laborant amb la Universitat de Barcelona (UB) en el "Grup d’estudi d’educació física i inclusió de l’alumnat amb discapacitat” de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE). Després de dos anys de reflexions i de debat, el projecte es materialitza en la proposta d’incloure al Pablo Lopo i al Sergio Moreno, dos nois de la nostra escola, en una activitat extraescolar a l’escola Els Llorers.

Encara és molt d’hora per extreure conclusions, però de moment totes les parts implicades en el projecte estem molt satisfetes amb la manera com s’està desenvolupant: tant els nois i noies de l’escola Llorers com el Pablo i el Sergio estan gaudint molt de l’activitat, les famílies implicades creuen que els seus fills estan enriquint-se mútuament, i l’equip de professionals que en formem part no podem estar més contents de l’experiència.