Benvinguts a la residència ASPACE

Des de l’any 2005, ASPACE ha estat gestant el projecte d’un nou equipament que finalment ha vist la llum.  Es tracta de la construcció i posada en marxa d’un edifici a la muntanya de Montjuïc, al costat del Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel, que integra una residència, un centre de dia, els serveis centrals d’ASPACE, així com serveis d’esports, rehabilitació, lleure i respir.

El Servei d’acolliment residencial és una residència innovadora. Al equipament les persones trobaran una llar acollidora, on també disposaran dels recursos terapèutics per mantenir-se actius.

L’activitat residencial començarà el pròxim 2 de febrer d’enguany  perquè ja disposem del contracte de gestió en règim de concert, del servei d’ocupació de 19 places de residència per a persones amb paràlisi cerebral signat amb  el Consorci de Serveis Socials de Barcelona.

La residència ASPACE  té una capacitat de 45 places que s’aniran ocupant amb el temps.

Els residents procedeixen de la derivació feta per l'Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Serveis Socials i Família de la Generalitat de Catalunya amb qui estan concertades les places.

Per portar a terme la nostra tasca ja comptem amb un equip de professionals els quals vetllaran pel benestar dels residents. L’equip, especialitzat en diferents àmbits, es caracteritza per la vocació, la calidesa i la proximitat.

La Residència també ofereix un espai de centre de dia, per totes aquelles persones que vulguin gaudir de les nostres instal·lacions, serveis i activitats.

La ubicació de l’edifici forma part d’una parcel·la delimitada pels carrers dels Tres Pins i carrer del Doctor Font i Quer, al districte de Sants - Montjuïc. Consta de quatre plantes i té una superfície construïda de 5.373,20 m 2.

Un espai càlid i tranquil per viure i conviure
Benvinguts !