ASPACE rep un vehicle adaptat, donació de la Fundació ONCE

 El vehicle cedit és una furgoneta nova de nou places, amb capacitat per a quatre cadires de rodes i una rampa elèctrica, que facilitarà a partir d’ara els desplaçaments per a les persones amb diversitat funcional.

L'acte de lliurament va tenir lloc ahir dimecres dia 20 de gener en el Complex Esportiu i Cultural de l'ONCE a Passeig de l'Havana 208 (Madrid).

El director general d'ASPACE, Sr. Carles Sanrama, va rebre les claus del nou vehicle adaptat que la fundació ONCE ha donat a l'entitat per facilitar els desplaçaments de les persones amb discapacitat que van diàriament a realitzar el seu treball en els diferents centres d’ASPACE.

El ministre en funcions de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat,  Sr. Alfonso Alonso i el president del Consell del Reial Patronat sobre Discapacitat, Ignacio Tremiño,  durant el lliurament de claus, van destacar la tasca realitzada per ASPACE i de les entitats que treballen dia a dia per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

A l’acta també van assistir la Secretària de l’Estat en funcions de Servicios Sociales e Igualdad, Susana Camarero, el president de la Fundación ONCE, Sr. Miguel Carballeda, el vicepresident executiu, Sr. Alberto Durán i el Director General Sr. José Luis Martínez Donoso.

Aquesta donació s'emmarca en l'acord que mantenen el Reial Patronat sobre Discapacitat i Fundació ONCE en virtut del qual s'han dut a terme diferents accions que inclouen la millora de l'accessibilitat a les platges espanyoles -gràcies a un acord amb Creu Roja Espanyola- i l'eliminació de barreres de comunicació en comissaries i en els temples de culte. Per això, s'han signat acords amb la Direcció General de la Policia (DGP) i amb Conferència Episcopal Espanyola (CEE)

El vehicle, permetrà que ASPACE doni una resposta eficaç als problemes de mobilitat i desplaçament dels usuaris. El Sr. Carles Sanrama, va assegurar que es tractava d'un vehicle molt necessari per a l’entitat ja que permetrà que els professionals que treballen a la mateixa puguin desenvolupar la seva tasca de la millor manera possible. També va agrair la col·laboració constant que ve rebent per part de la Fundació ONCE, no només amb aquest vehicle, sinó per la rebuda en els últims anys, contribuint al desenvolupament dels diferents programes i serveis desenvolupats en ASPACE.