ASPACE rep a Ramon Molinas Fundation

ASPACE adquireix 6 pissarres digitals interactives més per als seus centres gràcies a la col·laboració de Ramon Molinas Fundation.

Volem d’agraïr a Ramon Molinas Fundation el valuós donatiu que ens ha fet.

El passat divendres 22 de gener,  el Sr. Mark Topping, gestor de projectes i el Sr. Aleix Coderch, responsable de  Comunicació de Ramón Molinas Fundation, van venir a ASPACE per veure l’actuació en curs i per abordar projectes de col·laboració futurs.

Van ser rebuts pel nostre president Sr. Lluís Farrés, pel director general Sr. Carles Sanrama i pel director del Servei de recursos i tecnologia de suport, Sr. Àngel Aguilar, que els hi van agrair enormement el donatiu que en han fet per poder equipar les nostres aules de tecnologia i així millorar la qualitat de vida dels nostres usuaris.

Gràcies a la donació feta per Ramon Molinas Fundation, les aules de l’Escola d’Educació Especial i dels centres de teràpia ocupacional d’ASPACE actualment disposen de pissarra digital interactiva (PDI).

La PDI és una eina de fàcil ús per als nostres usuaris, infants i adults, amb necessitats especials, i a la vegada és un recurs motivador, capaç d'adaptar-se a qualsevol àrea i nivell d’aprenentatge, on poden fer treballs individuals, treballs cooperatius, en grups, etc.

La Pissarra Interactiva consisteix en un ordinador connectat a un videoprojector, que mostra el senyal d'aquest ordinador sobre una superfície llisa i rígida, sensible al tacte des de la qual es pot controlar l'ordinador, fer anotacions manuscrites sobre qualsevol imatge projectada, així com guardar-les, imprimir-les, enviar-les per correu electrònic i exportar-les a diversos formats. La principal funció de la pissarra és, doncs, controlar l'ordinador mitjançant aquesta superfície amb un bolígraf, el dit -en alguns casos- o un altre dispositiu com si d'un ratolí es tractés. És el que ens dóna interactivitat amb la imatge i el que el diferencia d'una pissarra digital normal (ordinador + projector).

Gràcies Ramon Molines Fundation. Gràcies per la sensibilització i la consciència que heu mostrat tant personalment com a nivell fundacional i gràcies per apropar-vos a una realitat que moltes vegades queda allunyada del vostre dia a dia i per l’oportunitat que la vostra participació millori les condicions de vida de moltes infants i joves afectats per una Paràlisi Cerebral.