ASPACE està escalfant motors per a la TRAILWALKER 2019

La propera edició de la Trailwalker d'Oxfam Intermón es farà a Girona durant el primer cap de setmana del 6 i 7 d'abril, L’equip d’ASPACE està escalfant motors.

El Trailwalker és el major desafiament esportiu del món per equips per lluitar contra la pobresa. Consisteix a recórrer a peu 100 km, sempre junts en equips de quatre persones i en un màxim de 32 hores.

L’equip de la Fundació Aspace Catalunya contribueix amb la seva participació i esforç a la causa d’Intermón Oxfam, amb qui se senten molt en sintonia. Col·laborar amb ells és per a nosaltres una manera diferent de compromís, ampliar la mirada més enllà de les necessitats del nostre entorn i fer present la realitat dels que pateixen a d’altres bandes del planeta.

Per això hem generat a la plataforma de crowdfunding migranodearena.org una entrada amb el nostre projecte i ja està visible i preparada per consultar-la al següent link:

https://www.migranodearena.org/reto/19512/aspace-camina-trailwalker-6-y-7-abril-2019?fbclid=IwAR21WXN4sGMJFLZmFr1mgfF4Ml6Vqum5cc_IBFa07h5ldoC-hR0WcIyz8N8

Ens ajudes? Acompanya'ns en la carrera, ajudant-nos a fer realitat el nostre projecte i/o feu difusió a les xarxes socials o bé a través del sistema tradicional del boca-orella amb familiars i amics, així més gent coneixerà aquest projecte de tots!

Tu també pots col·laborar en el repte. Comptem amb tu!

 

Categoria:
Institucional