ASPACE CIM campió del primer campionat de futbol ASPACE

Els Centres dels  Serveis Comunitaris d’ ASPACE organitzen una lligueta de futbol d'esportistes amb paràlisi cerebral al nou poliesportiu del Centre Integral Montjuic.

23 de juliol:  S’ha celebrat la final del primer campionat de futbol ASPACE que ha tingut lloc al Centre Integral Montjuic – CIM - , amb la participació dels equips del CTO Poble Nou, CTO Badalona i Residència – ASPACE CIM-  , amb victòria de l’equip d’ ASPACE CIM.

El partit va començar amb molta igualtat entre els  equips, a la primera ronda va caure l’equip del CTO de Badalona. La intensitat va pujar quan es disputava el partit entre CTO Poble Nou i Residència CIM, aquest últim va cantar victòria.

Els jugadors, majors de 18 anys dels centres, porten temps preparant-se per l'ocasió i han vist una millora en el seu rendiment. En l’esport per a persones amb paràlisi cerebral tenen molts avantatges. Fer esport els hi aporta autonomia, seguretat, confiança en si mateixos i esperit de superació. I tots aquests beneficis que guanyen dins de l’esport els hi ajuda també en el seu dia a dia.

Tota la jornada futbolística va estar plena d’ emoció, nervis i competitivitat.

Fins a la propera lliga !