ASPACE CAMINA participarà en la TrailWalker d’Intermón Oxfam – 2018 gràcies a Ipsen Pharma

Un cop més ASPACE CAMINA participarà en la TrailWalker d’Intermón Oxfam – 2018  gràcies a Ipsen Pharma.

ASPACE CAMINA és un projecte de tots i per a tots.

El proper 14 d’abril tindrà lloc l’Oxfam Intermón Trailwalker, el major desafiament esportiu i solidari del món que transcorrerà per la ruta senderista “via verda” entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

El repte consisteix que equips de 4 persones recorrin juntes a peu 100 quilòmetres en un temps màxim de 32 hores. Els membres de cada grup han de començar i acabar junts en un clar exemple de solidaritat i treball conjunt. Cada equip es compromet a aconseguir un mínim de 1.500 euros per donar suport als centenars de projectes que Oxfam Intermón porta a terme a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

ASPACE creu en la missió d’Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa, és per això que ha creat per a aquest repte l’equip ASPACE CAMINA

L’equip ASPACE CAMINA , participa per tercer cop amb moltes novetats!

Enguany compta amb alguns membres de l’anterior equip i amb noves incorporacions a l’equip. La gran novetat és que formem dos equips: vuit persones caminaran els 100 km i quatre que faran d’equip de suport.

El gran repte d’aquest any és que un dels membres és el Ferran Ribas Valdivia, un noi de 32 anys del C.T.O. de Badalona, que ho farà amb cadira de rodes.

Des d’ASPACE hem pensat que l’Oxfam Trailwalker és una forma perfecta per unificar esports, valors i solidaritat.

Per fer-ho possible comptem amb la col·laboració de moltes persones que ens encoratgen i ens donen suport. Però, sobretot, comptem amb la col·laboració de la companyia farmacèutica Ipsen Pharma que aquest any ens ha fet un donatiu que ens ajudarà a cobrir gran part de la inscripció-donatiu a la Trailwalker de l’equip d’en Ferran.

Per a Ipsen, la Responsabilitat Social Corporativa està integrada i immersa en l’ADN de la companyia i accions com aquesta s’emmarquen en la visió que té com a empresa farmacèutica sobre les relacions amb la societat.