La festa de l'Open Day

Una jornada d’esport i diversió!  Hi ha un esport per a cada nen i nens per a cada esport!

La Fundació Cruyff és una institució que fomenta l’esport per a nens discapacitats i en barris amb pocs recursos. La seva missió és donar suport a projectes esportius per a nens amb discapacitat, millorant la seva qualitat de vida.

L'Open Day és la festa per excel·lència de la Fundació Cruyff, on nens i joves passen un dia d'esport i diversió. La jornada consta d'una sèrie d'activitats esportives de diferents disciplines, on tots ells han de participar en el major nombre d'esports possibles.

Dijous 4 de juny a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona, el Servei d'Esports d'ASPACE va participar un any més a l’Open Day.

Els nostres nois, aconsegueixen a través de l'esport integrar-se en equips i grups i superar les seves limitacions, precisament l'objectiu que va portar a Johan Cruyff a crear la seva fundació.

A més de jugar a futbol, també van gaudir d'altres esports com el bàsquet en cadira de rodes, curses, bicicleta i tennis. La jornada va  acabar amb el lliurament oficial de les merescudes medalles.

Més de 200 nens i joves es van reunir al recinte de la Mar Bella, va ser un espectacle ple de música, color, alegria i molta, molta competitivitat.