Arriba Sant Jordi!

Com cada any, ASPACE hi serà al Palau de la Generalitat durant el dia de Sant Jordi. En representació d’ASPACE, hi assistirà el nostre president, el Sr. Lluís Farrés.

En aquest acte de celebració de la Diada de Sant Jordi, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, assistirà a la tradicional benedicció de roses que diverses entitats socials, entre elles ASPACE, muntaran al Pati de Carruatges del Palau.

A continuació us detallem altres activitats que organitza ASPACE en motiu de la diada de Sant Jordi:

 • Dissabte 23, com ja hem esmentat, al Palau de la Generalitat s’organitza una parada de venda de roses, en la que hi participen usuaris de lleure dels centres de la Residència i de Poblenou. (de 11:30h a 17:00h). 
   
 • Dissabte 23, a l’Avinguda Diagonal, entre els carrers Numància i Pau Romeva (l'illa), usuaris del servei de lleure de la Residència i de Badalona organitzen una parada de venda de roses. (de 10:00h a 14:00h).
   
 • La Residència organitza el dimecres dia 20 una parada al Menjador (1a Planta) on vendran manualitats fetes al Taller d’Art i galetes fetes al Taller de cuina.
   
 • Davant del Centre Ocupacional de Poblenou, el dissabte dia 23 estaran els usuaris de la Residència venent roses.
   
 • L’AMPA de l’escola organitza el dissabte 23 una parada a Passseig de Gràcia, 26, on vendran roses i llibres.

Tots els beneficis obtinguts en les parades organitzades per Sant Jordi, es destinaran als diferents programes i activitats de l’Associació de Paràlisi Cerebral - ASPACE