ARRENCA LA CAMPANYA 'BESOS POR LA PARÁLISIS CEREBRAL' (#BESOSDMPC) A LES XARXES SOCIALS

La Confederació Aspace, entitat d'atenció a la paràlisi cerebral a tota Espanya i on nosaltres estem adherits, aquest dilluns ha llençat a les xarxes socials la campanya 'Petons per la paràlisi cerebral' (#BesosDMPC), amb l'objectiu d'aconseguir que el major nombre possible de persones es facin un 'fotobeso' (fotografia llançant un petó o fent un petó a algú) i el pugin a les seves xarxes socials amb un missatge de suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

Amb aquesta campanya celebraran el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que té lloc cada any el primer dimecres del mes d'octubre i que en aquesta ocasió se celebrarà el proper dia 5.

A més, Aspace demana als participants a 'Petons per la paràlisi cerebral "que reptin a tres o quatre amics perquè també se sumin a la campanya amb el seu' fotobeso 'i s'aconsegueixi fer viral.

Amb tots els 'fotobesos' es farà un concurs d'imatges que votaran els propis usuaris de les xarxes socials, i el guanyador es durà un cap de setmana per a dues persones en un hotel rural.

Per participar en el concurs des de Twitter i Instagram només cal pujar el 'fotobeso' amb el #BesosDMPC i les fotos es sumaran automàticament al concurs. En Instagram qui vulguin participar en el concurs haurà de tenir un compte obert, ja que si està tancat les fotografies no es pujaran en l'aplicació del concurs.

Amb aquesta campanya Confederació Aspace pretén donar visibilitat a aquesta discapacitat i conscienciar la població sobre la mateixa.

En la campanya d'aquest any participaran blocaires com Desmadreando, Sonambulistas, Cenasadivina o Entremadres; famosos i actors com Carla Goyanes, Dani Rovira, Núria Roca, Nieves Álvarez, Jesús Vázquez i Marc Clotet, i personatges del món de l'esport com la nedadora paralímpica Teresa Perales.

La campanya durarà en xarxes socials fins al proper dimecres 5 d'octubre, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, i el guanyador del concurs es donarà a conèixer al llarg de la següent setmana.

Us convidem a llançar "Petons per la paràlisi cerebral" (#BesosDMPC) a les xarxes socials. Esperem que us agradi la campanya!!! Animeu-vos!!!