Aquest diumenge, en Marxa per la Paràlisi Cerebral

 Aquest diumenge, en Marxa per la Paràlisi Cerebral

Se celebra aquest diumenge la cursa solidària 'En Marxa per la Paràlisi Cerebral', a favor del col·lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral.

Ja estan les inscripcions esgotades.
 
Aquest diumenge, al districte de les Corts de Barcelona, ​​tindrà lloc la 5a edició de la cursa "En marxa per la Paràlisi Cerebral", que IPSEN Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) de la qual som membres, convoquen des de fa cinc anys a favor del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats afins.

La cursa compta amb dos recorreguts. Un és de cinc quilòmetres, que sortirà a les 9:30 hores de l'avinguda Sant Ramon Nonat 15, i un altre d'un quilòmetre, que sortirà des del mateix punt a les 10:15 hores.

Com cada any, aquest esdeveniment solidari lúdic-festiu té lloc amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que se celebra el primer dimecres d'octubre. Els objectius d'aquesta cursa solidària són: primer, fer un homenatge a totes les persones que d'una forma o una altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres etiologies similars, i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible; segon, reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l'atenció, la formació, la defensa dels drets, la integració social i laboral d'aquest col·lectiu, amb l'objectiu de millorar-los la qualitat de vida, i tercer donar visibilitat i sensibilitzar tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones.

Està prevista l'assistència de Neus Munté, vicepresidenta de la Generalitat. Per una altra banda, el polifacètic José Corbacho i la jove Noe Gaya, una noia de 37 anys amb dany cerebral adquirit, són aquest any els protagonistes del cartell de la cursa.
 
Dilluns esperem veure els teus comentaris, anècdotes, o el que ens vulguis explicar al nostre facebook. Gràcies!!  https://www.facebook.com/AspaceBarcelona