AMPLIEM LA NOTÍCIA DEL PARE NOEL QUE VA ARRIBAR AMB EL CIRC ASPACE A L'ESCOLA

Aquest any el Pare Noel, carregat d’il·lusió arriba amb el Gran Circ Aspace a la nostra escola, acompanyat d’una bona colla de personatges del circ.

Com és tradició, hem rebut la visita del Pare Noel, aquest any anava acompanyat del Gran Circ Aspace. El patí estava ple de gom a gom, esperant nerviosos i emocionats la gran arribada. Els primers en aparèixer ha estat la Guardia Urbana que, com a novetat, no portaven instruments però anaven muntats a dalt d’un cavall. Seguidament ha aparegut un camió de bombers del circ Raluy i a dins hi havia el Pare Noel emocionat saludant a tothom que l’esperava i ell, més guapo que mai!!! Per ambientar la festa hi havia un domador, pallassos, majorets, adivines, mimos i acròbates.

Amb el Gran Circ, ha vingut un espectacular fotomató, que ens ha permès immortalitzar el moment màgic de cada un de nosaltres amb el nostre estimat Pare Nöel.

Gràcies al suport de l’Ampa s’ha organitzat un taller de manualitats on pares, professionals i alumnes han decorat un marc perquè aquesta foto  encara fes més goig.

Aquest any l’equip de monitors de l’escola juntament amb els nens ens ha ajudat molt a realitzar la decoració de la festa, una decoració molt hivernal.

Per finalitzar un dia tan intens, hem celebrat com cada any el sorteig de la rifa. Els obsequis han estat espectaculars. Com és tradició no ha faltat la panera, el pernil i la planta de nadal. Volem agrair especialment a la casa Gerblé, a Roncato i a Wonder Party Barcelona la seva valuosa aportació.

Font: Escrit del Blog de l'Escola. https://aspace.cat/ca/escola/inici