ACTIVITATS DEL Dia Internacional de la Discapacitat

Diverses activitats que commemoren el dia internacional de la discapacitat

  • Ahir dimecres l'IMPD va organitzar un acte a les cotxeres de Sants on es va presentar el vídeo en el marc del dia de la discapcitat sobre la Jornada de sensibilització de la discapacitat que es va fer a l'Escola Arts. Els usuaris de la Residència i del CDO Montjuïc vam assistir a aquest esdeveniment i vam llegir un manifest sobre els drets del col·lectiu, creat per diverses entitats del districte i del sector de la discapacitat,  vam fer una actuació amb el musicoterapeuta en directe i altres activitats per celebrar aquest dia.
     
  • A Aspace, vam llegir també el manifest de dincat sobre els drets socials i laborals del col·lectiu. 
     
  • Al centre de teràpia ocupacional de Poblenou, van realitzar diverses activitats amb entitats del barri, concretament taller sobre els Drets i un partit de futbol amistós.
     
  • La imatge gràfica utilitzada durant aquesta campanya per la Fundació Aspace Catalunya es basa en un concurs de disseny promogut per IMPD. El disseny va ser realitzat  per un grup d'usuaris del CDO Montjuïc i professionals d'Aspace. L'experiència va servir com a reflexió transformadora sobre la visió de la discapacitat i la diversitat. 

Categoria:
Institucional