9ª CURSA SOLIDÀRIA, en marxa per la paràlisi cerebral

La novena edició de EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL tindrà lloc el proper 13 d'octubre de 2019 al districte de "Les Corts" de Barcelona (sortida i arribada a l'Av. Sant Ramon Nonat nº 15- Barcelona)

Des de la Fundació Aspace Catalunya, com a entitat membre de la FEPCCAT, et convidem a participar a la cursa solidària que organitza la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars –FEPCCAT- i IPSEN Pharma.

Diumenge 13 d'octubre, se celebrarà la nova edició de la cursa solidària "En marxa per la paràlisi cerebral" . Una cursa amb dos recorreguts, de 5 i 1 quilòmetres, oberta a tothom i inclusiva.

Una cursa molt especial que serveix per fer un homenatge a totes les persones que conviuen amb la paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. També per reconèixer la tasca de persones i entitats que treballen dia a dia en l'atenció, formació, educació, salut, autonomia personal, defensa dels drets, integració social i laboral d'aquest col·lectiu.

A més, si voleu col·laborar però no corre la cursa, ho podeu fer a través de la FILA ZERO al fer la inscripció.

INFORMACIÓ

-        Recorregut de 5 Km (4.500 m). Sortida: 09:30 h.

-        Recorregut d'1 Km (1.350 m). Sortida: 10:15 h.

La sortida i arribada serà a l'avinguda Sant Ramon Nonat nº15.           

INSCRIPCIONS OBERTES

Inscriure's a la cursa "En marxa per la Paràlisi Cerebral" és molt fàcil: 

A través del Servei de Lleure d’ASPACE, sol·licitant la butlleta d'inscripció i seguint les instruccions que se us donaran. O a través de la seva pàgina web. http://cursaenmarxapc.org/

COST D'INSCRIPCIÓ (inclou samarreta tècnica oficial i bossa del corredor):

-        Nens i joves (menors d'edat): 2 €

-        Persones amb discapacitat (totes les edats): 2 €

-        Adults (majors d'edat): 4 €


ELS PROTAGONISTES D’AQUEST ANY

Com cada any, la cursa té uns protagonistes molt especials. Aquest any són Javier i Dèbora, que viuen a la mateixa residència de la Fundació ASPACE Catalunya, són companys i millors amics i comparteixen cartell amb l'actriu i humorista Yolanda Ramos.

RECOLLIDA DE DORSAL I SAMARRETA

La recollida de dorsal i samarreta es realitzarà al ROCA BARCELONA GALLERY, situat al C/ Joan Güell, 211

Serà imprescindible que, en el moment de la retirada del dorsal i la samarreta, es presenti el comprovant de pagament (resguard de la butlleta d’inscripció) amb el DNI.
 

DIES I HORARIS DE RECOLLIDA

-        Divendres dia 11 d’octubre de 10 h a 20 h

-        Diumenge 13 d’Octubre

Les persones que resideixin fora de Barcelona, o que no puguin recollir la seva samarreta i el dorsal el divendres, podran recollir-los el mateix dia de la cursa en una carpa situada a prop de la sortida:

-        Horari recollida cursa 5 km (4.500 m): 8:00h a 9:45h

-        Horari recollida cursa 1 km (1.350 m): 9:15h a 10:00h
 

Persones amb paràlisi cerebral i afins, familiars i amics, professionals del sector social i sanitari, provinents de les entitats d'atenció directa i les institucions catalanes, però també a vosaltres, corredors sense cap vinculació amb el sector: Us hi esperem a tots el 13 d'octubre a la cursa En marxa per la Paràlisi Cerebral!

Categoria:
Institucional