Televisió de Badalona visita el Centre de Teràpia Ocupacional de Badalona

La passada setmana Televisió de Badalona va venir al Centre de Teràpia Ocupacional de Badalona, a filmar un petit reportatge sobre la nostra entitat.

El reportatge feia esment de la campanya "No mires a otro lado" que va llançar la Confederación ASPACE amb motiu del dia mundial de la paràlisi cerebral, celebrat el passat dia 6 d'octubre, i en la que es reivindicava la sexualitat i afectivitat del col·lectiu com a un dret més per viure una vida plena. Amb aquesta campanya s'ha volgut fer més visible a la societat que hi ha tantes sexualitats com a persones hi ha al món, incloent també aquelles persones amb paràlisi cerebral.

A través d'aquesta campanya, Televisió de Badalona ha vingut a gravar al nostre centre de Badalona, interessant-se en les activitats que fem al centre. La directora tècnica, el coordinador d'activitats del centre i el Ferran, un usuari del centre han comentat aspectes de l'entitat, el centre, la campanya i la realitat de com viuen la sexualitat les persones amb paràlisi cerebral.

A continuació adjuntem el link del programa: (Min 10:30)

 

 

 

Categoria:
Institucional