PARTICIPACIÓ D'ASPACE EN EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Ahir dia 3 de desembre es va celebrar el dia Internacional de les persones amb discapacitat o amb diversitat funcional. El Centre d’Integració Social de Badalona,  per commemorar aquesta data el divendres passat dia 1 vàren organitzar dues activitats:
 
-  Vàren participar a la Plaça de la Vila de Badalona en una Mostra d’Entitats del Tercer Sector organitzada pel l’Ajuntament de Badalona, on a més de tenir una taula amb un petit recull dels productes artesanals que fan els nois a les àrees de treball, vàrem fer una petita exhibició de Boccia i Slalom.
 
-  Ens va venir a visitar al Centre un periodista, monologuista i humorista molt conegut, en Javi Giménez, que ha sortit a programes com el Krakovia. El grup de l’àrea de radio li van fer una entrevista i després  ell ens va fer un monòleg i entre tots vàrem fer una mica d’espectacle, imitant a personatges coneguts.  Va ser un dia molt intens i divertit!!
 
D'altra banda, els usuaris de la residència per commemorar el dia Internacional de la discapacitat, va participar en el Festival Simbiòtic multidisciplinari d'arts escèniques que es va realitzar durant aquest cap de setmana a la Nau Ivanow al Carrer d'Hondures, 28.
 
Durant el matí vam gaudir d'una xerrada sobre les arts escèniques i la inclusió, inclús els nostres usuaris van poder participar dient la seva opinió al respecte.
 
 

Categoria:
Institucional