INSCRIU-TE A LA 10a CURSA EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL!!

La Cursa se celebrarà el 9 d’octubre al Districte de Les Corts de Barcelona i comptarà amb un ambaixador molt especial, l'Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar la Titan Desert.

Les inscripcions es poden fer fins el 5 d’octubre a través de l’enllaç www.cursaenmarxapc.org  o a través de la Fundació Aspace Catalunya (posant-vos en contacte amb les treballadores socials dels vostres centres).

Després de dos anys de formats especials a causa de la pandèmia, enguany se celebrarà el diumenge 9 d’octubre en el marc de la Festa Major de Les Corts.

Les inscripcions de la 10a Cursa en Marxa per la Paràlisi Cerebral ja es poden realitzar.

Des de l’any 2011, la Cursa busca visibilitzar les capacitats de les persones que conviuen amb la paràlisi cerebral i pluridiscapacitat a través d’una activitat esportiva molt arrelada al barri a on hi participen persones de totes les edats, amb i sense discapacitat.   

Aquest any es preveu l’assistència de 2500 persones, entre elles, l’ambaixador de la Cursa, l'Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar la Titan Desert.

Una altra novetat d’aquesta edició de la Cursa és que comptarà amb el suport de la Fundació FCBarcelona que es farà càrrec de l’adquisició de les samarretes.

INSCRIPCIONS I MODALITATS

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de l’enllaç  www.cursaenmarxapc.org o directament a la Fundació Aspace Catalunya, com a entitat federada a la FEPCCAT (Federació Catalana de Paràlisi Cerebral de Catalunya).

Les inscripcions estaran obertes fins el 5 d’octubre, però per poder triar el tallatge de la samarreta caldrà fer la inscripció abans del 16 de setembre. El preu de la inscripció són 3 € per a infants i persones amb discapacitat i 5 € pels adults sense discapacitat.

Com cada any la Cursa comptarà amb dos recorreguts perquè cada participant pugui escollir quina distància prefereix, un de 5 quilòmetres i una altre d’1 quilòmetre. Per a cada recorregut hi haurà diferents categories en funció de l’edat, el nivell de suport i el gènere del participant.

La FEPCCAT també busca voluntaris per fer possible la Cursa. Totes aquelles persones interessades poden omplir el següent formulari:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSJRF-X9y4SMZha1wUFQP0lj7bc4nk2lExcgQOXlojjmz6Cg/viewform

 

SOBRE “EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL”

La Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és un projecte impulsat per la FEPCCAT, la federació de referència a Catalunya del col·lectiu de persones i famílies amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Actualment, la federació està conformada per catorze entitats que treballen amb i pel col·lectiu, entre elles la Fundació Aspace Catalunya.

A més a més, en el projecte hi participen diferents entitats compromeses amb la igualtat d’oportunitats, la integració i l’esport com a eina d’inclusió, com ara; la Fundació FCBarcelona, el Departament de Drets Socials, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, Coca-cola, Chupa-chups, ARC Soluciones i Mars.

Tota la informació sobre la Cursa la podeu trobar properament a la pàgina web:  www.cursaenmarxapc.org

Categoria:
Institucional