La Fundació Aspace Catalunya rep la visita institucional del conseller de Salut

  • El conseller Balcells ha presidit la reunió de treball amb l’equip directiu de la Fundació Aspace per conèixer la institució i els projectes de futur.
  • Algunes famílies han conversat amb el conseller, i han compartit les seves experiències i preocupacions.
  • Manel Balcells ha conegut les instal·lacions i alguns dels projectes de l’entitat de la mà de la directora general d’Aspace Catalunya, Elena Puigdevall; i  del president del Patronat de l’entitat, Jordi Portella.

Avui, la Fundació Aspace Catalunya ha rebut la visita institucional del conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells.

El conseller Balcells ha presidit la reunió de treball amb l'equip directiu de la Fundació Aspace per conèixer la institució i els projectes de futur.

Durant la trobada, el conseller Balcells ha demostrat un profund interès a conèixer de prop la institució i els projectes de futur que la Fundació Aspace té preparats. Aquesta oportunitat ha permès a algunes famílies compartir les seves experiències i preocupacions amb el conseller, fent que la visita sigui molt més propera i significativa. La Carol mare de la Laia Felip, ha posat èmfasis en el fet que des d'Aspace també s'incideix en la xarxa entre famílies. Aspecte essencial pel nostre col·lectiu. "Gràcies a Aspace m'he sentit molt acompanyada, perquè els primers anys els pares ens sentim molt sols i perduts i hem d'afrontar un dol" ha explicat l'Assumpta mare de la Laia Martin. Tanmateix, en Carlos i la Rhanda pares de l'Alba han agraït l'atenció sanitària rebuda a Aspace, i l'acompanyament continuat dels professionals.

La jornada ha estat marcada per un recorregut d'instal·lacions, durant el qual el conseller de Salut ha tingut l'oportunitat de conèixer a fons els diferents serveis, i parlar amb professionals de l'entitat.

Acompanyat pel president del Patronat, Jordi Portella; la directora general, Elena Puigdevall, i una representació de l'equip de direcció, Balcells ha rebut informació detallada sobre les iniciatives que impulsen la millora de la qualitat de vida de les persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Agraïm al conseller de Salut, Manel Balcells, per dedicar el seu temps i interès a la Fundació Aspace Catalunya, fent d'aquesta visita una oportunitat única per fomentar i visibilitzar a tot un col·lectiu.

LinkedIn

Instagram

 

 

Categoria:
Institucional