La Fundació Aspace Catalunya participa al programa La Ciutat d'Onda Cero

El passat 18 de juliol, la Directora de la Fundació Aspace Catalunya, Elena Puigdevall, va ser entrevistada a Onda Cero Catalunya, a Ciutat Solidària.

Aquesta part del programa La Ciutat, està presentada pels periodistes Míriam Franch i Robert Calvo i es dedica a donar a conèixer associacions i entitats que ajuden a les persones des de diferents àmbits. Des d’Aspace, hem tingut l’oportunitat d’explicar el model d’atenció integrada sanitària, social i educativa realitzat amb les persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Al llarg de l’entrevista s’han tractat diversos temes com: l’alta complexitat de les persones usuàries de l’entitat, l’acompanyament que es realitza a la seva família i al seu entorn, l’autonomia de la persona durant tot el cicle vital, sobre la col·laboració amb els serveis públics de la Generalitat de Catalunya, la tecnologia de suport, l’atenció primerenca, sobre la recerca i la investigació, les col·laboracions amb les universitats i altres hospitals i sobre la integració de les persones amb discapacitat a la societat, entre moltes altres qüestions.

Pots escoltar l’entrevista completa amb Elena Puigdevall al següent enllaç, a la web d’Onda Cero i a les nostres xarxes socials.  

Categoria:
Institucional