Inscriu-te al Congreso de Parálisis Cerebral 2017

El proper mes d’octubre, l’Hotel NOVOTEL Madrid Center acollirà el Congreso de Parálisis Cerebral 2017, organitzat per setè any consecutiu per la Confederación ASPACE. L’objectiu de la trobada és que, un cop més, esdevingui un espai de trobada i punt de referència de persones amb paràlisi cerebral, famílies, treballadors, directius i altres agents socials.

Enguany se celebrarà els dies 13 i 14 d’octubre i s’espera que la trobada compti amb una collida igual o superior a la de l’any passat en què es va batre rècord d’inscripcions, amb més de 600 assistents, 100 dels quals eren persones amb paràlisi cerebral.

La Confederación ASPACE està treballant en un programa d’activitats complert i variat on hi haurà taules rodones, tallers, activitats culturals, exposicions de fotografia a més de l’acte d’entrega dels Premis ASPACE Ipsen Pharma, entre d’altres.

El termini per poder inscriure's ja està obert i finalitzarà el 31 de juliol.

Us adjuntem el programa provisional alhora que també podeu ampliar la informació a través del següent enllaç :

http://aspace.org/noticia/639/confederacion-aspace-abre-el-plazo-de-inscripciones-para-el-congreso-de-paralisis-cerebral-2017-que-se-celebrara-en-madrid

Us animem a assistir-hi i a què en feu partícips del mateix a altres persones que considereu pugui resultar del seu interès.

 

Doc. Adjunts:
Programa provisional

Categoria:
Institucional