En el món al revés, l'especial series tu

"Dale la vuelta" és la nova i divertida campanya de sensibilització, que la Confederación ASPACE posa en marxa, amb l'objectiu de donar a conèixer, en to d'humor, les dificultats diàries de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats amb grans necessitats de suport.

"En un món al revés l'especial series tu". Amb aquest contundent missatge i un toc d'humor va sortir a la llum el passat  dimecres la campanya 'Dale la vuelta' promoguda per la Confederació ASPACE davant la propera celebració, el 6 d'octubre, del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

Aquesta campanya tracta d'intercanviar els rols perquè l'espectador sigui capaç de viure una sèrie de situacions de discriminació habituals per als integrants d'aquest col·lectiu. Planteja un món en què tothom té paràlisi cerebral excepte el protagonista, el qual s'enfronta a tot tipus de barreres per no ser com els altres. Més de 120.000 persones amb paràlisi cerebral viuen situacions com la del nostre protagonista.

Nosaltres li donem la volta i, tu?

Uneix-te al moviment #DaleLaVuelta i reivindica els drets de les persones amb paràlisi cerebral, i dóna a conèixer les vulneracions de drets que pateixen diàriament. En aquest vídeo veuràs algunes situacions reals... et sonen? 

En el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2019 volem "donar-los la volta" i per això comptem amb tu. Uneix-te!  Descobreix totes les històries a www.dalelavuelta.net

 

Categoria:
Institucional