CANVI EN LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNDACIÓ

El 2021 ha estat un any especial per a la Fundació Aspace Catalunya. Hem commemorat el 60è aniversari de l'entitat, i això ens ha donat l'oportunitat de mirar al passat, valorant tota la feina feta durant tant de temps, i al futur, amb la convicció de continuar treballant amb i per a les persones amb paràlisi cerebral. 
 
Són moltes les persones que, al llarg dels anys, han format part de l'entitat. Algunes encara continuen i, d'altres, ja no hi són. Així i tot, totes elles han aportat un valor, atorgant un caràcter propi a la Fundació, i fent que aquesta esdevingués en una entitat capdavantera.

Aquest 2022, l'iniciem amb un canvi en la Direcció general, el Dr. Carles Sanrama es jubila després de quasi 40 anys d'una vida professional dedicada a l'entorn sanitari i social, dels quals els últims 14 anys ha dirigit la Fundació Aspace Catalunya. Tanmateix, per desig de la Junta de patrons, passarà a formar part de l'actual patronat de la Fundació Aspace Catalunya on podrà continuar aportant coneixement des d'aquesta nova responsabilitat a aquest gran projecte.

Emprèn el relleu a la Direcció general, la Sra. Elena Puigdevall, amb rellevant experiència professional de gestió en l'entorn sanitari públic. Anteriorment, havia exercit la Subdirecció general i la Direcció dels Serveis de Salut d'Aspace.
 
Gràcies Carles!
Endavant Elena!

Categoria:
Institucional