Campanya de sensibilització 'Atrévete a conocerme' amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2017.

Campanya 'Atrévete a conocerme' - #yomeatrevo

El 4 d'octubre se celebra el dia mundial de la Paràlisi cerebral i la Cofederación ASPACE ha posat en marxa una campanya de sensibilització.

Aquesta campanya "Atrévete a conocerme" té per objectiu intentar eliminar els prejudicis que puguin existir en la comunicació entre persones amb paràlisi cerebral i sense discapacitat. La iniciativa romandrà activa fins al 4 d'octubre, Dia Mundial de les Persones amb Paràlisi Cerebral, moment en el qual tindran lloc en espais públics de les principals ciutats espanyoles trobada entre aquestes persones i ciutadans del carrer per xerrar i conèixer-se "de tu a tu ".

La campanya  basa la seva activitat en un espot informatiu i didàctic que ofereix pautes i consells pràctics per a comunicar-se amb qualsevol persona que tingui paràlisi cerebral. L'espot s'emetrà en diferents dates a nivell nacional a Televisió Espanyola i Atresmedia (La Sexta i Antena3TV), i en àmbit local en 8MadridTV, Castella i Lleó TV, Localia Vigo, V Televisión de Galícia i TV3 a Catalunya

Spot https://www.youtube.com/watch?v=pklenO_bamY  

També  els nostres companys d’Aspace Jaén han gravat un vídeo amb el lema de la campanya d'aquest any, que porta com a títol “ Yo me atrevo” L'emotiu vídeo dels nostres companys és  per conscienciar sobre la paràlisi cerebral.

https://www.youtube.com/watch?v=hTpzrG_ZCSI

Aquest any reclamen "no només a les administracions, sinó a tota la societat, el reconeixement de la diversitat de les persones amb paràlisi cerebral, l'accés a les noves tecnologies ia residències, el servei de suport i assistència a casa, més i millors serveis d'habilitació i rehabilitació i recursos per a un nivell de vida adequats".

Categoria:
Institucional