Aspace rep un premi per la baixa sinistralitat en l’exercici 2017

La Mútua d’accidents de treball ASEPEYO lliura a l’entitat un diploma en reconeixement de la baixa sinistralitat del 2017.

El passat dimecres dia 12 de febrer es va recollir a l’Hospital Asepeyo Barcelona, un diploma en reconeixement per la baixa sinistralitat que va presentar l’entitat al 2017. Aquell any es va registrar un número prou baix d’accidents de treball i per tant, Aspace, igual que d’altres entitats mutualistes, va ser reconeguda com a entitat que treballa en la prevenció dels accidents de treball i va rebre un incentiu per aquest fet.  Per amenitzar el lliurament de premis, es va comptar amb la presència del Sr. David Bosch, pilot i presentador de l’espai televisiu “Autoteràpia” que s’emet a Tv3.

Malauradament, el 2018, el número d’accidents va ser molt superior i per aquest motiu, es va fer una important campanya de sensibilització durant el 2019 i de nou es van tornar a reduir.

En aquest 2020, a data d’avui, hem registrat 7 accidents laborals, amb la qual cosa, volem reforçar el missatge novament de que no podem abaixar la guàrdia, la prevenció és cosa de tots i depèn de cadascú de nosaltres tenir cura en aquest sentit.

En aquests moments i donat que no està contemplat a nivell de pressupostos de l’estat com a partida econòmica, no es podrà optar a més incentius per aquest concepte, però el missatge a transmetre és que per a nosaltres, l’incentiu ha de ser que la nostra plantilla gaudeixi de bona salut en sinistralitat. El millor incentiu és no tenir més accidents laborals.

Categoria:
Institucional