ACTIVITATS SERVEIS DIÜRNS I RESIDENCIALS

Els usuaris i professionals dels serveis de persones adultes de la Fundació Aspace Catalunya, van portar a terme un munt d'activitats amb motiu del 60è aniversari.

RESIDÈNCIA ASPACE MONTJUÏC I CENTRE DIÜRN I OCUPACIONAL MONTJUÏC

Les persones usuàries de Residència i CDO Montjuïc, van liderar un projecte intercentres específic. Van digitalitzar part l’arxiu històric, fotogràfic i audiovisual, de l'entitat, i amb tota aquesta informació van elaborar un vídeo commemoratiu.

 

Aquest és el resultat final del projecte:

Projecte intercentres - La Nostra Història from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

CENTRE DE TERÀPIA OCUPACIONAL POBLENOU

Les persones usuàries del Centre Ocupacional d’Aspace Poblenou, també van dissenyar un projecte intercentres. En concret, van crear un Museu Virtual, on exposar les obres fetes amb material reciclat, amb la temàtica del 60è.

També es va treballar un projecte que té per nom Mirades, en la qual van participar totes les persones usuàries i professionals del CTO Poblenou. 

Per altra banda, va haver-hi una implicació plena en els projectes transversals de la Fundació, com el Sabies que, Converses o L'abans i ara

 

Museu Virtual from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

 

CENTRE D'INTEGRACIÓ SOCIAL I OCUPACIONAL BADALONA

El Projecte que van triar des del CDO de Badalona va ser El Teatre en el Temps: 25 en 60. Un espai que va servir per repassar tota la trajectòria i anys de teatre, compartint experiències, anècdotes i històries, amb un toc d’humor.

A més a més, des de les diferents àrees, es van tirar endavant un munt d'iniciatives:

  • Ecoaula – Disseny i elaboració del Pastís de 60è aniversari. L’àrea d’ecoaula va crear pastissos fets de paper reciclat, que permetien bufar les espelmes sense haver de preocupar-se per la covid.
  • Ràdio – L’equip de ràdio va entrevistar a un usuari que forma part de l'entitat des de la seva infància, quan va entrar al parvulari de l'escola d'Aspace. Plasmant des de la seva experiència el pas dels anys.
  • Informàtica i Gestions – Aquesta àrea va fer xapes commemoratives del 60è.
  • Serigrafia – El grup del taller de serigrafia va ser l'encarregat d'estampar les samarretes commemoratives del 60è.
  • Cuina - El grup del taller de cuina ens va sorprendre amb el receptari del 60è. On podem trobar un recull de receptes, fetes per les persones usuàries del centre, explicades pas a pas.
ECOAULA
TALLER DE TXAPES
RÀDIO
TALLER DE SERIGRAFIA
ACTIVITAT DE TEATRE