Innovació

La Fundació Aspace Catalunya aposta per la investigació, desenvolupament i aplicació de solucions tecnologies en persones amb paràlisi cerebral.

Donat el seu potencial assistencial i de recerca, podem detectar necessitats i treballar per donar-hi solucions. Per això hem creat un òrgan específic encarregat de l’organització, l’impuls i la revisió de tots aquells temes relacionats amb la innovació assistencial i tecnològica.

Mitjançant la Comissió d'Innovació, treballem conjuntament amb l’equip de Rehabilitació en la incorporació de noves tecnologies per tal de fomentar la màxima autonomia a la persona, així com la seva adaptació a l’entorn, mitjançant sistemes de comunicació alternativa, sistemes de mobilitat adaptada o sistemes d’accés a l’entorn.

Els principals objectius de la comissió són: 

  • Millorar la participació en tots els àmbits de la vida de les persones
  • Augmentar l’impacte de les activitats d’innovació, orientades a millorar els procediments administratius i assistencials per a contribuir una millora en l’atenció a persones amb paràlisi cerebral i trastorns del desenvolupament.
  • Avançar en la integració de l’activitat innovadora amb una tasca assistencial i docent. Estimular la realització d’activitats d’innovació per part dels professionals d’Aspace i implicar les persones usuàries dels nostres serveis.


Tornar a Projectes