ÚLTIM TALLER PER A FAMÍLIES: TALLER SOBRE ESTIMULACIÓ BASAL

  • Inici - Final:24 de març de 2021
    19 de novembre de 2021

En conmemoració al 60è aniversari, a la Fundació Aspace Catalunya, oferim un cicle de tallers gratuïts i en format online sobre diversos temes, adreçats a famílies amb fills/es amb discapacitat i/o trastorns del desenvolupament neurològic.

Taller 1, taller 2taller 3, taller 4 ja celebrats.

Apuntat't a l'últim taller per a famílies:

  • 4t Taller: (19 de novembre, de 17:30h - 19:30h). L’estimulació basal com a experiència en el desenvolupament i l’aprenentatge global a través del cosA càrrec de Sra. Sílvia Bernal (Mestra de l’Escola Aspace), Sra. Patricia Trabado (Terapeuta ocupacional de l’Escola Aspace), Raquel Carroquino (Psicòloga de l’Escola Aspace) i Sra. Anna Sanagustín (fisioterapeuta d'Aspace).
    • L'objectiu és donar a conèixer la nostra experiència en l’estimulació basal com a filosofia de treball en educació especial. Es tracta d’un model d’intervenció desenvolupat per Andreas Fröhlich en els anys 70, que promou el desenvolupament integral de les persones que presenten limitacions a nivell  de comunicació, percepció i moviment.

Per poder assistir als tallers és imprescindible registrar-se en cadascún d'ells, en els següents enllaços:

Taller 4: Formulari d'inscripció 4. L’estimulació basal com a experiència en el desenvolupament i l’aprenentatge. INSCRIU-TE EN AQUEST FORMULARI.

El dia abans de cada taller enviarem per correu electrònic l'enllaç per poder connectar-se en directe a la sessió. Assegura't no estigui en la safata "spam" del teu correu electrònic.