VISITA A LA FUNDACIÓ MIRÓ

Els nens i nenes del grup B1 anem a veure l’obra d’en Joan Miró.

Aquest dimecres hem anat a la Fundació Miró a fer una visita guiada que es diu “El món de Miró”. La nostra guia es deia Natàlia i ens ha ensenyat un munt de coses sobre en Joan Miró i la seva obra.

Aquestes últimes setmanes, abans d’anar a la visita, hem estat treballant a l’aula la vida de Mirò a partir d’uns contes. Avui amb la Natàlia hem pogut veure algunes pintures i algunes escultures relacionades amb els contes que havíem treballat a l’escola.

L’itinerari ens ha portat a experimentar sensorialment i a conèixer els colors, les formes i els elements que en Miró feia servir.

Hem pogut gaudir de quadres enormes on hem jugat a trobar colors i formes geomètriques. Hem vist també escultures molt grans que simbolitzaven sols, llunes i ocells. I, per últim, hem fet un petit experiment a la terrassa del museu on barrejàvem colors primaris i vèiem com es convertien en altres colors.

Durant el mes de març la figura de Miró serà el centre d’interès de l’aula a partir del qual farem moltes activitats. Estigueu atents al blog si voleu veure les coses tan xules que farem!!

De moment us deixem un tastet amb les fotos que hem fet avui al museu.

Categoria:
Sortides