EL GRUP F HEM ANAT DE COLÒNIES

Els dies 15 i 16 de maig, el grup F vam anar de colònies i vam visitar als bombers. Quina experiència més guai!!!

Eren les 10:00 del matí i els nois i noies del grup F ja esperaven amb molta il·lusió per pujar a les furgonetes amb les seves maletes. Tot i que la pluja ens donava el Bon dia, nosaltres continuàvem igual de contents i vam marxar en direcció a l'alberg del Prat de Llobregat; la música al llarg del viatge va ser la canya!!!

En arribar, directes a visitar el parc de bombers. Ens van fer una explicació de la feina que fan, ens van ensenyar el camió de bombers, i també ens van deixar provar la roba i equipament que utilitzen. Deu ni doret com pesa l'uniforme dels bombers!!!! Ens ho vam passar molt bé fent servir la mànega per apagar el foc; tan bé que finalment vam acabar mullats!!!

Els bombers eren forts, macos i tant simpàtics que ens van ajudar a pujar al camió i ens van donar una volta, tot fent sonar la sirena, quina emoció!!!!

L'altra activitat estrella de les colònies va ser l'organització d'un festival d'Eurovisió, vam actuar, cantar, ballar, riure. Abans, però, per escalfar la veu, vam fer us tast de còctels i vam brindar per tots nosaltres.

Esperant les pròximes colònies!!!

 

Categoria:
Sortides